Search

Szállítás

Figyelem!

A szállítási díj 25 kg-ig 2300 Ft, felette 11000 Ft. Az utánvét díja +450 Ft.

Amennyiben leadta rendelését webáruházunkba, azzal elfogadta a vásárlási feltételeket.

Szállítási és fizetési feltételek

A termékek adatlapján feltüntetett ár bruttó ár, a vállalkozás alanyí adómentes tevékenységet folytat. Az árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak! Amennyiben a terméket rendelni kell, az ára tájékoztató jellegű, egyes esetekben befolyásolhatja a beérkezési árfolyam. A termékek mellett feltüntetett leírások és képek tájékoztató jellegűek, a gyártó által megadott leírások alapján! Amennyiben a termék raktáron van a szállítási határidőnk 3-5 munkanap. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 72 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket, a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktárunkon a szállítási idő 1-4 hét, melyet minden esetben közlünk a megrendelővel. Rendelés esetében előfordulhat, hogy a termék ára az árfolyam miatt változni fog. A feltüntetett árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak.

A vásárlás során kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Kérjük, hogy mindig figyelmesen töltse ki a szállítási címet. Természetesen a számlázási cím és a szállítási cím eltérhet egymástól. Kérnénk, amennyiben házhoz kézbesítést kér, olyan címet adjon meg, ahol elérhető 8-17 óra között.
Postán maradó kézbesítés esetén kérjük, hogy annak a postának a címét adja meg szállítási címként, ahova a csomagját kéri.

Kiszállítás PDS futárszolgálattal 

A szállítás a PDS Futárszolgálatával történik. A terméket a lehető leggyorsabban (a termék beérkezése után, vagy előre utalás esetében az utalás beérkezése után) útnak indítjuk. A várható szállítási idő a feladást követően 2 munkanap.

Előre utalás esetén a rendelés végösszegét az alábbi bankszámla számra szíveskedjenek átutalni:

OTP 11773092-04687003

Kérdés esetén keressen minket a kutyaapolasok@gmail.com e-mail címen!

 

Filters
Sort
display